Cégünk profilja

Anyavállalatunkat, A német Martin Braun KG-t 1931-ben alapították és azóta a világ egyik vezető cukrászipari- és aromaanyag-gyártójává vált.

A sikertörténet Berlinben kezdődött, ahol a tehetséges mestercukrász, Martin Braun magas minőségű ízesítőanyagok és aromák gyártásába kezdett. Kemény, kitartó munkájának és termékei egyre szélesebb körű elismertségének köszönhetően a termékválaszték rohamosan bővült. A II. világháború után a székhelyt Hannoverbe helyezték át, a hatvanas években a vállalat már Magyarországra is exportált.

A Martin Braun KG 1990 óta az Oetker-Csoport tagja, 1992 óta egyik legdinamikusabban növekedő vállalata: mai működése és termékválasztéka a tradíciókra épített, folyamatos innovatív szakmai munka eredménye.

A Martin Braun-Gruppe magyarországi leányvállalata a budapesti székhelyű Martin Braun Kft. A sütőipar területén meglévő professzionális tudásunk tette lehetővé, hogy Magyarországon vállalatunk képviselje az Oetker-Csoport nagy kiszerelésű termékeket gyártó és forgalmazó  Food Service vonalát is.

A nemzetközi szortimentből ma már több mint 130 terméket kínálunk Braun márkanév alatt tésztakeverékek, tejszínstabilizálók, krém-és gyümölcstöltelékek, bevonók, zselék és lékötők, valamint ízesítők és aromák körében.  Dr. Oetker márkájú termékeinket évek óta kifejezetten a magyar cukrászat szakmai követelményeinek megfelelően itthon gyártjuk, Jánossomorján. Emellett  nagyon büszkék vagyunk az olasz Cresco Italia fagylalt-alapanyagainkra, Wolf ButterBack prémium fagyasztott finompékárunkra és az Agrano márkanév alatt forgalmazott kenyérkeverékeinkre is!

Nap mint nap arra törekszünk, hogy minőségi termékeinken túl az általunk nyújtott szolgáltatásokkal is támogassuk a magyar szakembereket, közös munkánkkal értéket teremtsünk. Az aktív piaci jelenlétet szakképzett képviselői csapatunk biztosítja, folyamatos szaktanácsadással és receptötletekkel, illetve promóciókkal. Mestercukrászaink helyszíni bemutatói, professzionálisan kidolgozott, innovatív vagy akár klasszikus receptúrái, igény szerint a kreativitás vagy éppen a gazdaságosság jegyében megalkotott koncepciói mind-mind ezt a célt szolgálják. Nálunk az innováció már tradíció!

A Martin Braun Kft. által alkalmazott megoldások megfelelnek a HACCP követelményeinek, ISO 9001 és DIN ISO 14001 minősítéssel rendelkeznek.


ISO 9001

1994-ben a német élelmiszeriparban az elsők között teljesítettük az ISO előírásait.


HACCP

A HACCP előírásoknak való megfelelés a termelési folyamatok jobb ellenőrzését biztosítja és állandó termékminőséget tesz lehetővé.


DIN ISO 14001

A Martin Braun Kft. filozófiájának része a környezetvédelem is. Meggyőződésünk, hogy az ügyfeleinkhez, munkatársainkhoz és környezetünkhöz való viszonyunkkal élhetőbb jövőt teremtünk.