Demonstrátorok

A katalógusban feltüntetett termékeink minősége már önmagában garancia az átlagon felüli végeredményre. Célunk az, hogy ezekkel a termékekkel és a hozzá kapcsolódó szolgáltatással, szaktanácsadással Partnereink részére értéket teremtsünk. A közös siker megteremtéséhez folyamatos kutatásra, fejlődésre és a kor követelményeit messze meghaladó innovációra van szükség – nem csak a termékválaszték, de az e mögött álló szaktudás terén is.

Hannoverben működik a Martin Braun Backforum, ahol a Martin Braun Vállalatcsoport legképzettebb európai szakemberei nap mint nap azon dolgoznak, hogy képzésekkel, kutatásokkal, gyakorlatias tanácsokkal, újabb és újabb termék-felhasználási módok kidolgozásával megvalósítsanak egy professzionális szolgáltatási rendszert. Elkötelezett munkájuknak köszönhetően 2007 óta a Martin Braun Backforum Európa-szerte a sütőipar szakmai találkozóhelyévé nőtte ki magát.

Felvértezve mindazzal a nemzetközi szakmai tudással, melyet német Anyavállalatunk biztosít számunkra és több évtizedes magyar piaci ismereteinkkel, arra törekszünk, hogy e tudást Önnek is átadhassuk. Forduljon bizalommal cukrászmester demonstrátor kollégáinkhoz és képzett területi képviselőinkhez!

Az Önhöz legközelebbi munkatársunk elérhetőségeiről tájékozódhat honlapunkon vagy kérjük, hívja budapesti irodánk központi telefonszámát.

Fris Péter

Terület: mestercukrász, kiemelt szakmai partnerek bemutató-szaktanácsadója
E-mail: p.fris@martinbraun.hu
Telefon: +36 30 515 5962

Kun István

Terület: cukrászmester
E-mail: i.kun@martinbraun.hu
Telefon: +36 30 606 2237

Nagy István

Terület: cukrászmester – bemutató szaktanácsadó
E-mail: i.nagy@martinbraun.hu
Telefon: +36 30 606 2238