Tiramisu krémpor

A tejjel vagy tejszínnel kihabosítható krém alapja.

Tiramisu krémpor

Alkalmazás:

Alaprecept: Desszertkrémhez: 300 g krémport 1 liter tejjel (vagy 800 ml tej + 200 g mascarpone) elkeverünk. Elektromos habverôvel elôször alacsony, majd 3  percig a legmagasabb fokozaton krémállag eléréséig verjük. Poharakba adagoljuk és legalább 1 órán át hűtôszekrényben hűtjük. Töltelékhez: 250 g krémport 200 g vízzel összekeverünk és 1000 g felvert tejszínt hozzáadunk. Betöltjük és legalább egy órára hűtôszekrénybe tesszük.

Vámtarifaszám: 2106909899
Lejárat: 12 hónap
Áfa: 27%

Cikkszám 3000177

Nettó tömeg
0,75 kg
Tiramisu krémpor