Gesztenyés málnás desszert

Gesztenyés málnás desszert

A brownies tészta összetevőit elkeverjük, 180-200°C-on, 20-25 perc alatt, 1,5 cm vastag lapot sütünk belőle. Kihűlés után ovális desszertforma kiszúróval 20 lapot szúrunk belőle és formaleválasztóval kifújt ovál formába rakjuk őket. A házikrémes krémport a tejjel kihabosítjuk, sima csöves nyomózsákkal rányomjuk a piskótára. A málna gyümölcspürét a tejszístabilizáló neutrállal elkeverjük, ráadagoljuk a Házikrémes krémre. A gesztenyekrémhez a gesztenyepürét lereszeljük, hozzákeverjük a vizet és a tejszínstabilizáló neutrált, majd a felvert vegyes habot. A málnakrém kötése után a formákat színültig töltjük a gesztenye krémmel, majd felületüket elsimítjuk. A desszertek tetejét felvert MB toppal, reszelt gesztenyepürével és friss málnával díszítjük. A betöltött desszerteket hűtőben kötésig állni hagyjuk, majd a desszertformából kinyomjuk.