Hannoveri krémes

30 db 100 g-os termék

Hannoveri krémes

Alaptészta

  • 500 g Dr. Oetker Brownies alappor
  • 175 g tojás
  • 110 g étolaj
  • 55 g víz
  • 360 g világos piskótalap

Kakaós gőzkrém

  • 1150 g tej
  • 300 g tojásfehérje
  • 140 g Dr. Oetker Vaníliaízű pudingpor
  • 30 g kakaópor
  • 270 g cukor
  • 100 g dió
  • 50 g tortadara

Díszítés

  • 140 g BRAUN Cristaline zselé
  • 140 g BRAUN Covela-ét bevonó
  • 20 g dió, durvára darált

A brownies masszát 60x20 cm-es tepsiben 210°C-on 13 perc alatt készre sütjük. Rumos cukorsziruppal meglocsoljuk.

A kakaós gőzkrémhez a tojás fehérjét felverjük a cukorral. 1000 g tejet felforralunk, majd belefőzzük a megmaradt tejjel elkevert kakaóporos krémport és lazán hozzákeverjük a felvert tojásfehérje habot, a darált diót és a tortadarát. A browniesra rákenjük a krémet.

Ezután rárakjuk a világos piskótalapot és a sütemény kihűlése után a tetejét bevonjuk Covela-s Cristaline zselével. Végül felületét dióval megszórjuk.