Karamellás-almás pite

30 db 100 g-os termék

Karamellás-almás pite

Linzertészta

  • 800 g liszt
  • 500 g sütőmargarin
  • 250 g porcukor
  • 5 g BRAUN Sizilia citromaroma

Töltelék

  • 600 g BRAUN Prémium Karamell
  • 750 g BRAUN Almatöltelék
  • 40 g Dr. Oetker Lékötő

Díszítés

  • 300 g BRAUN MB-Bon Néra
  • ét bevonó

600 g linzertésztát kinyújtunk 60x20 cm-es tepsibe, megszurkáljuk és rákenjük a karamell tölteléket.

Még 600 g kinyújtott linzertésztát is megszurkálunk és megsütünk, majd a karamell töltelékre tesszük és rákenjük a lékötővel elkevert almatölteléket.

A termék tetejére reszeljük a megmaradt linzertésztát és 190°C-on 30-35 perc alatt készre sütjük.

A megolvasztott bevonóval a terméket félig kimártjuk.