Kókuszos csokoládé szelet

Kókuszos csokoládé szelet

A piskóta összetevőit 2 percig habosítjuk. 180-200°C-on 2 db 60*20 cm-es lapot sütünk belőle. A kihűlt lapokat 60*20 cm-es tepsibe összetöltjük a 40°C-ra melegített fehércsokoládés Kranfil's-el. A csokoládékrémhez a Házikrémes krémport a tejjel 1 percig habosítjuk, majd hozzákeverjük a 40°C-os Shokobellát és a többi összetevőt. A tejjel és a keményítővel alapot főzünk, majd a kihűlt alapot 1 percig habosítjuk. Hozzákeverjük a tejjel felfőzött és kihűlt kókuszt. Végül hozzákeverjük a tejszínhabot és a tejszínstabilizátort. A csokoládékrémet rákenjük a piskótalapra majd hűtőben dermedésig állni hagyjuk. A csokoládékrémre rákenjük a kókuszkrémet, a kókuszkrém kötése után felületét lekenjük tejszínnel elkevert Cristaline-nal és megszórjuk kókuszreszelékkel.