Körtés mentás limeos joghurtos desszert

Körtés mentás limeos joghurtos desszert

Az alaptészta hozzávalóit kézi habverővel egyneműre keverjük, 60x20-as sütőtálcában 180-200 C-on 8-11 percig sütjük. Gyümölcskrém elkészítése: a Le Gourmet vilmoskörtét a vízzel összekeverjük, 1/4 részét Gustinnal sima péppé összekeverjük, maradék folyadékot felforraljuk, péppel besűrítjük, kihűlés után kézi habverővel átkeverjük. Tejszínkrém elkészítése: az Alaska-Express joghurtot minimum 25 C-os vízzel elkeverjük, Duetto felvert habbal lazítjuk, mentával, lime-mal ízesítjük. Sima csöves nyomózsákkal a formákba töltjük, gyümölcskrémet közepébe dresszírozzuk, méretre vágott brownies lappal lefedjük. Dermesztés után formából kivéve díszítjük.