Málnás túrókrém bomba

Málnás túrókrém bomba

A kakaós és a világos piskóta összetevőit 2 percig habosítjuk, lapokat kenünk belőle, 180-200°C-on10-12 perc alatt készre sütjük. A kihűlt kakaós piskótalapokból a bombaformához a kiszúró formával lapokat szúrunk, majd kibéleljük a bombaformákat. A piskótából 20 db 7,5 cm átmérőjű lapot szúrunk, amiket 50 g hideg csokoládés Kranfil’s-el összetöltünk.

A megmaradt kakaós piskótából 10 db lezáró lapot szúrunk ki. A málnapürét elkeverjük a Tejszínstabilizáló Neutrállal, majd 10 db 11 cm átmérőjű karikába öntjük és hűtőben dermedésig állni hagyjuk. A túró fondot a vízzel, citromhéjjal és friss túróval elkeverjük, majd hozzákeverjük a felvert habot.

A piskótával kibélelt bombaformákat félig megtöltjük krémmel, belerakjuka Kranfil’s-el töltött betétet, majd a málnakrém korongot ráhelyezzük végül egy 11 cm átmérőjű piskótát teszünk rá. A formát feltöltjük a megmaradt krémmel, majd a kiszúrt kakaós piskóta lapokkal lezárjuk. A tortákat -30°C-ra sokkoljuk utána a Miruar Neutralta Shokobella éttel 50°C-ra melegítjük majd 25-30°C-osra visszahűtjük és bevonjuk vele a fagyott süteményfelületét, amit Gold Sparkl-lel díszítünk, alsó szélét Krokellával panírozzuk.