Meggyes Éclair Fánk

Meggyes Éclair Fánk

A tészta összetevőit krémkeverő lapáttal közepes fordulatszámon 5 percig keverjük, majd 10 percig állni hagyjuk. A tésztából sütőlemezre 50 grammos rudakat vagy karikákat nyomunk és 230 °C gőzös sütőtérben 25-28 perc alatt készre sütjük. Az Éclair fánkokat simacsöves nyomózsákkal oldalról megbökve megtöltjük a krémtöltelékkel. A fánkkarikákat félbevágjuk, először a gyümölcstölteléket majd a csokoládékrémet nyomjuk rá. A fánkkarikák tetejét rátesszük a krémre, enyhén megnyomjuk, majd sokkolóba rakjuk. A Miruart 70-80°C-ra felmelegítjuk, majd 40-50°C-ra visszahűtjük, majd a fagyos fánkok tetejét megmártjuk vele. A Miruarok dermedése után dekoráljuk.