Roppanós Hógolyó torta

Roppanós Hógolyó torta

A világos piskóta összetevőit 2 percig habosítjuk, lapokat kenünk belőle, 180-200°C-on 10-12 perc alatt készre sütjük. A kihűlt világos piskótalapokból a bombaformához a kiszúró formával lapokat szúrunk, majd kibéleljük a bombaformákat. A piskótából 20 db, 8 cm átmérőjű lapot szúrunk, amiket 50g hideg fehér Kranfil's-el összetöltünk. A megmaradt piskótából 10 db lezáró lapot szúrunk ki. A kókuszkrémhez a tejjel és a gustin-nal alapkrémet főzünk. A kókuszt a tejjel felforrósítjuk, majd hagyjuk kihűlni. A kihűlt alapkrémet, kókuszalapot, porcukrot, tejszínstabilizáló neutrállal elkeverjük, majd lazán hozzákeverjük a tejszínhabot. A piskótával kibélelt bombaformákat félig megtöltjük krémmel, majd belerakjuk a Kranfil's-el töltött betétet. A formát feltöltjük a megmaradt krémmel, majd a kiszúrt lapokkal lezárjuk. A tortákat a krém kötéséig hűtőben állni hagyjuk, majd kifordítjuk a formából, felületüket lekenjük 30-35°C-ra melegített fehér Kranfil's-el és kókusz reszelékkel panírozzuk.