Erdei Zabkása torta

Erdei Zabkása torta

A világos piskóta lapokat tortakarikába rakjuk, lekenjük vékonyan baracklekvárral, és rárakjuk a kakaós piskótalapokat. A zabkása krémhez a tejet felforraljuk, majd belekeverjük a zabkása alapot és tűzről lehúzva és lefedve 20 percig állni hagyjuk. A kihűlt zabkása alapot elkeverjük, tejszínstab neutrállal és a felvert tejszínnel, majd rátöltjük a piskótalapra.  A betöltött tortákat hűtőben 2 órán keresztül állni hagyjuk. A gyümölcskrémhez a vegyes piros gyümölcspürét a víz felével és a cukorral felforraljuk, majd a megmaradt vízzel a megmaradt Gustinnal besűrítjük. A kihűlt gyümölcskrémet átkeverjük, majd egyenletesen rákenjük a tortára. A gyümölcskrém tetejére vékonyan rákenjük a Cristaline- t. Vegyes gyümölcsökkel díszítjük.