Málnás túrós desszert

Málnás túrós desszert

A piskóta összetevőit két percig habosítjuk majd vékony lapon kikenjük, 200 C fokon 7 percig sütjük. 7,5 cm átmérőjű karikákat szúrunk. A nehéz piskóta összetevőit krémkeverő lapáttal 2 percig keverjük. Majd öt darab 60x40-es tepsibe kenjük majd fagyasztott málnával megszórjuk és 180-200 C fokon 20-30 perc alatt készre sütjük. A kihűlt málnás tésztából 100 db 4,5 cm átmérőjű karikát szúrunk. A málnapürét a tejszínstabilizáló neutrállal elkeverjük majd a sima piskóta lapok közepére 4-4 grammot nyomunk és rárakjuk a málnás piskóta karikákat. A tésztákra desszert karikákat rakunk. A túrókrémhez a Fondot elkeverjük a vízzel, majd lazán hozzákeverjük a felvert tejszínhabot. A túrókrémet rányomjuk, a piskótákra majd elsimítjuk és lesokkoljuk. A málnakrémhez a málnapürét a Dr.Oetker Tejszínstabilizálóval elkeverjük, lazán hozzákeverjük a felvert habot. A málnakrémet a megfagyott túrókrémre rákenjük ezzel kitöltve a karikákat. A süteményeket újra lesokkoljuk. A fehér Miruar 80%-át rózsaszínre a maradékot pedig málna pirosra megfestjük, majd mindkettőt 70-80 C fokra felmelegítjük és 40 C fokra visszahűtjük. A rózsaszín Miruarba márványosan beleöntjük a pirosat, majd leöntjük a desszerteket. A miruar megkötése után friss málnával díszítjük.