Húsvéti epres szelet

Húsvéti epres szelet

A nehéz felvert hozzávalóit kézi habverővel egyneműre keverjük, 2 darab szilikonos papírral bélelt 60*20-as keretbe kenjük. A piskóta felvertet a nehéz felvert felületére simítjuk. Sütés: 190-210 C fokon 10-12 perc alatt készre sütjük. A tejszínkrém felét az egyik lapra rásimítjuk, dermesztjük, gyümölcsréteggel lefedjük, dermesztjük, a krém másik felével készre töltjük, a második lappal lefedjük, dermesztjük. Felületét Miruarral áthúzzuk, élelmiszer színezékkel márványozzuk, dekoráljuk. Tejszínkrém elkészítése: Minimum 25 C fokos vízzel elkeverjük az AE Eperfondot, felvert MB-Toppal lazítjuk. Gyümölcsréteg elkészítése: Minimum 25 C fokos Le Gourmet málnához hozzákeverjük a citromlevet és a Dr. Oetker Tejszínstabilizáló neutrált.