Áfonyás Csokoládé Torta I. szint / Feketeribizlis Joghurt Torta II. szint
I. szint
A nehéz felvert hozzávalóit kézi habverővel egyneműre keverjük, 6 darab 20 cm-es karikába 180-200 °C -on készre sütjük.
Gyümölcskrémmel felváltva betöltjük a csokikrémet, dermesztjük
Csokoládékrém elkészítése: tejből és a Belga csokoládéból pudingot főzünk kihűlés után átkeverjük puha krémmarga-rinnal, Biankával habositjuk, olvasztott Covellával, tortabe-vonóval, kakaóporral dúsítjuk.
Áfonyatöltelék elkészítés: Az áfonyatölteléket citromlével és lékötővel összekeverjük.
A tortát Dr. Oetker Dekormasszával burkoljuk.
II. szint
Az ételfestékkel színezett felvertből 9 db 12 cm átmérőjű lapot sütünk.
Kihűlés után joghurtkrémmel, feketeribizli töltelékkel rétegezve betöltjük.
Joghurtkrém elkészítése: a puha Biankát a krémmargarin-nal és a joghurttal habosítjuk Cresco Yogurt Tipo Grecoval és citromlével ízesítjük.
Dermedés után dekormasszával burkoljuk.