Epres tönkölyös háromszög

32 db 100 g-os termék

Epres tönkölyös háromszög

Alaptészta

  • 750 g BRAUN Dinkell-Vollkorn mix
  • 300 g étolaj
  • 300 g víz
  • 15 g narancshéj

Eper töltelék

  • 500 g eper, fagyasztott
  • 100 g cukor
  • 30 g Dr.Oetker Lékötő

Epres tejszínkrém

  • 90 g BRAUN AE Eper fond
  • 150 g víz
  • 450 g cukrozatlan növényi hab

Díszítés

  • 250 g BRAUN Cristaline zselé
  • 100 g BRAUN Covela fehér bevonó
  • 200 g BRAUN Dekor zselékocka

A alaptészta összetevőit kihabosítjuk, a narancshéjat hozzákeverjük és a masszát keretbe kenjük.

Az eper töltelék összetevőit összekeverjük és a tölteléket átlósan a tésztára dresszírozzuk. 180-200°C -on 25-35 perc alatt készre sütjük.

A kihűlt alapra kenjük az epres tejszínkrémet. A legalább 20°C-os vizet az eperfonddal összekeverjük, tejszínhabbal lazítjuk és a kihűlt alapra töltjük.

A Cristaline zselét az olvasztott fehér Covela- val összekeverjük, a dermesztett felületet mintázzuk, végül zselékockával meghintjük.