Erdei gyümölcsös zabpelyhes

Erdei gyümölcsös zabpelyhes

Az alaptészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 10 percig állni hagyjuk. A tésztából 2 db 60*40 cm -es lapot nyújtunk. Az egyik lapot egészben hagyjuk a másikat 160 db négyzetre vágjukaz, majd 180-200°C fokon 8-10 perc alatt készre sütjük. A kihűlt lapra egyenletesen rákenjünk a 35°C fokra megolvasztott BRAUN Kranfil’s Piros gyümölcs ízű krémtölteléket. kel, majd egymás mellé rakjuk a kihűlt négyzeteket. A süteményt a BRAUN Kranfil’s Piros gyümölcs ízű krémtöltelék dermedésig hűtőben hagyjuk, majd a négyzetek mentén felszeleteljük. A fehér Covelát 35°C fokra összemelegítjük a Piros gyümölcs ízű krémtöltelékkel, majd átlósan kimártjuk az édesteák sarkát. A mártás széléhez olvasztott fehér Covelával csíkot húzunk.