Ovális desszert

Ovális desszert

A tészta összetevőit kézi habverővel összekeverjük, 60x20 cm-es keretbe öntjük, 180°C fokon 20 perc alatt készre sütjük. A kihűtött lapokat kiszúrjuk. A formaleválasztó sprayvel kifújt desszert formák aljába helyezzük a kiszúrt lapokat. Mangókrém elkészítése: a mangópürét a Dr. Oetker Tejszínstabilizáló neutrállal összekeverjük, hozzáadjuk a tejszínt. Egyenletesen a formába töltjük, 2 órára hűtőbe tesszük. Málnakrém elkészítése: 40°C fokra felmelegítjük a málnapürét, hozzákeverjük a Dr. Oetker Tejszínstabilizáló neutrált, majd a kihűtött mangókrémre öntjük és ismét 2 órára hűtőbe tesszük. Joghurtkrém elkészítése: 50-60°C fokos vízbe belekeverjük a Cheesequick-et (túrótorta-krémport), hozzáadjuk a joghurtot és elkeverjük. A joghurt krémmel telitöltjük a formákat. A tetejét lesimítjuk, kihűtjük, Cristaline fényzselével bevonjuk, megszilárdulás után a képen látható módon díszítjük.