Feketeribizlis gesztenyés desszert

Feketeribizlis gesztenyés desszert

A Brownies piskóta összetevőit összekeverjük, majd lapokat kenünk belőle. A piskótalapot 180-200C fokon 15 perc alatt készre sütjük. A kisült lapokból 100 db cseppformát szúrunk, majd a formákat kifújjuk formaleválasztóval. A feketeribizli moussehoz a gyümölcspürét, a porcukrot, a zselatint és a vizet 70C fokra felmelegítjük, majd 30C fokig hagyjuk visszahűlni. Az Ovasilt a kristálycukorral és a vízzel kemény habbá verjük. A fehérje habot lazán hozzákeverjük a püréhez, majd hozzákeverjük a felvert MB-Top-ot is. Az elkészült krémet ráadagoljuk a Brownies lapokra. A gesztenyekrémhez a Házikrémes krémport a tejjel és a tejszínnel kihabosítjuk, majd hozzákeverjük a gesztenyemasszát és a felvert tejszínhabot. A megkötött moussekrémre ráadagoljuk a gesztenyekrémet, kitöltve a formákat. A betöltött desszerteket -30C fokra lefagyasztjuk. A fehér Miruart 70C fokra felmelegítjük majd 40C fokra visszahűtjük, festékkel márványozzuk, majd a fagyos desszerteket bevonjuk vele.