Édesfűszeres sajttorta

Édesfűszeres sajttorta

Az édesfűszeres nehézpiskóta összetevőit elkeverjük, egy 60x20 cm-es magasított falú tepsibe öntjük, rászórjuk a magozott meggyet és 180-200 °C-on 20-25 perc alatt készre sütjük. A világos piskóta összetevőit 2 percig habosítjuk, 2 db, 60x20 cm-es lapot kenünk belőle, 180-200°C-on 8-10 perc alatt készre sütjük. Az egyik kihűlt világos piskótalapot lekenjük a forró sárgabarack lekvárral, rárakjuk a kihűlt meggyes édesfűszeres piskótát. A sajttorta krémhez a Cheesequick-et a forró vízzel elkeverjük, 5 percig habosítjuk a natúr joghurttal. A krémet ráöntjük a édesfűszeres piskótára és lezárjuk a második világos piskótalappal. A süteményt hűtőben a krém kötéséig állni hagyjuk, majd a 40 °C-ra melegített bellanossa-val bevonjuk, kötése után bevonódíszekkel díszítjük.