Gyertya desszert

Gyertya desszert

A kakaós nehéz felvert összetevőit a dió kivételével közepes fordulaton lapátkeverővel, 2 perc alatt egyneművé keverjük, hozzákeverjük a diót és 12 db muffinsütő formába dresszírozzuk. 180-190 °C-on (karikahőmérsékleten) 11-15 perc alatt készre sütjük. A mandarinkrémhez az Alaska-express Mandarin Fondot a min. 25 °C-os vízzel elkeverjük, felvert habbal lazítjuk, hengeres desszertformába dresszírozzuk, felületét Fruchti-Top Naranccsal és Cristaline zselével fényezzük. Dermedés után a formából kiszedve a kihűlt muffin tetejére helyezzük. A min. 25 °C-os vizet a tejszínstabilizáló neutrállal elkeverjük, felvert habbal lazítjuk, Cacao Noblesse-sel ízesítjük. A muffin felületére sima csöves nyomózsákkal dresszírozzuk. MB Bon Blanca bevonóból fecskendezett lángnyelvvel dekoráljuk.