Mascarponés barackos szelet

Mascarponés barackos szelet

A világos piskótafelvert hozzávalóit kihabosítjuk, 60x20 cm-es sütőtálcára töltjük. A kézi habverővel egyneművé kevert nehéz felvertet átlósan a piskóta felületére dresszírozzuk, márványozzuk. Sütés: 200-210°C-on 15-20 perc. Krém: A Cheesequicket minimum 50°C-os vízzel elkeverjük, tejtermékkel dúsítjuk, sűrű fodrozódásig (min.5 perc) habosítjuk. A kihűlt felvert tetejére töltjük, barackos mangókrémmel átlósan dresszírozzuk, márványozzuk. Gyümölcskrém elkészítése: A barackpürét vízzel összekeverjük, 1/4 részét a Gustinnal simára keverjük. A maradék folyadékot cukorral, mangópasztával felforraljuk, péppel sűrítjük, visszaforraljuk, letakarva hűtjük. Dermedés után felületét fényzselével bevonjuk.