Sárgabarackos desszert

Sárgabarackos desszert

A világos piskóta összetevőit 2 percig habosítjuk, lapokat kenünk belőle, 180-200°C-on 10-12 perc alatt készre sütjük. A kihűlt piskóta lapokból kerek kiszúróformával 200 db 3,5cm-es lapot szúrunk, majd kettesével összetöltjük a Kranfil’s Mango Maracuja-val a megmaradt piskótából 100 darab 7 cm átmérőjű kerek lapot szúrúnk. A sárgaba-rack krémhez a sárgabarack fondot a vízzel elkeverjük, majd hozzákeverjük a felvert habot. A félgömb alakú szilikon formákba 35 g krémet nyomunk, majd belerakjuk a Kranfil’s-el töltött betétet. Késsel kihúzzuk a krémet a forma széléig, a közepén megmaradt üreget megtöltjük a tejszínstabilizá-torral elkevert mangó pürével. A formákat a piskótalapokkal lezárjuk. A desszerteket -30°C-ra sokkoljuk. A Miruar Neutralt megszínezzük és lüsztert keverünk hozzá 50°C-ra melegítjük majd 25-30°C-osra visszahűtjük és bevonjuk vele a fagyott süteményfelületét. A desszerteket gyümölcsökkel és fehércsokoládé dísszel dekoráljuk.